IMG_20200527_140442

Передзахисти дипломних робіт в онлайн-режимі

19.05.2020

18 травня 2020 року на кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбувся передзахист кваліфікаційних робіт студентів 4 курсу спеціальності «Туризм» на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр. У засіданні, що відбулось на платформі Zoom, взяли участь члени комісії, здобувачі освіти, а також їхні…

photo_2020-05-14_15-27-53

Святкуємо 10-річний ювілей кафедри!

14.05.2020

Сьогодні, 14 травня 2020 року колектив  кафедри  туристичного та готельного бізнесу Національного університету харчових технологій святкує 10 річницю  з дня заснування. Відтак, в онлайн-режимі на платформі Zoom відбулось урочисте засідання кафедри під гаслом «10 років потому» за участю численних гостей, серед яких –…

6

Вебінар «Вино та винний туризм у Грузії»

13.05.2020

13 травня 2020 року кафедра туристичного та готельного бізнесу спільно з винзаводом «Shumi Winery» (Цинандалі, Грузія) виступила співорганізатором вебінару «Вино та винний туризм у Грузії». Слухачі вебінару дізнались, що «Shumi Winery» – кахетинський винний завод на околиці села Цинандалі, що…

photo_2020-05-12_20-02-28

Лекція про безпечну чистоту у готельному номері від провідного спеціаліста мережі Reikartz – Аліни Гак

12.05.2020

12 травня 2020 р. у рамках вивчення дисципліни “Готельна справа” студенти-другокурсники спеціальності 242 “Туризм” мали змогу прослухати цікаву та дуже актуальну лекцію “Безпечна чистота у готельному номері” від провідного спеціаліста з навчання та адаптації мережі Reikartz – Аліни Гак. Лекція була проведена…

1

Детально про менеджмент в умовах VUCA-світу від віце-президента з фінансів Unilever

12.05.2020

12 травня 2020 року суденти групи ТУ- 2-12а взяли участь у семінарі “Management in VUCA days”, проведеному віце-президентом з фінансів – Крістіаном Кауфманом з Нідерландського штабу Unilever. Говорили про те, як реагувати на мінливість економіки і людського життя, про менеджмент…

13

Активне онлайн спілкування про особливості роботи івентивних компаній

12.05.2020

Вебінар «Організація та особливості роботи івентивних компаній» 12 травня 2020 року за ініціативи кафедри туристичного і готельного бізнесу з дисципліни “Івентивний менеджмент” відбувся вебінар на тему «Організація та особливості роботи івентивних компаній». Запрошений спікер – практик Олексій Куліков – керуючий партнер в…

19

Майстер-клас про цифрові технології в маркетингу туристичних послуг

11.05.2020

11 травня 2020 року за запрошенням викладачів кафедри туристичного та готельного бізнесу відбувся майстер-клас на тему «Цифрові технології в маркетингу туристичних послуг», який провів Олександр Туник – менеджер з маркетингу мережі туристичних агенцій Piligrim.ua. Пізнавальним та корисним виявився захід як…

1й

Лайфхаки від фахівців туристичного бізнесу

07.05.2020

І знову наші студенти навчаються разом із фахівцями туристичного бізнесу. 6 травня 2020 року разом з представниками активного туризму України обговорювали такі питання: 📍 Прогнози туристичного сезону 2020 року та динаміка попиту наступні роки; 📍 Співпраця з туроператорами і коммунікація через…

3й

Обговорення із відомими світовими фахівцями теми впливу COVID-19 на туризм і сферу гостинності

06.05.2020

5 травня 2020 року викладачі кафедри ТГБ разом із студентами слухали відомих представників сфери гостинності Європи та світу. Вебінар під назвою “SME’s in the HTL-Sector facing the COVID-19 Crisis” був присвячений розгляду питань подолання сектором “Гостинність, туризм та дозвілля” екзистенційної загрози COVID-19. Серед спікерів вебінару були: –…

1

Нові знання про їжу та вино від досвідчених сомельє

05.05.2020

Першокурсники спецільальності “Туризм” активно продовжують вивчати дисципліну «Винний та гастрономічний туризм». Цього разу слухали лайфхаки про поєднання страв та вин від досвідчених сомельє – Анни-Євгенії Янченко та Олексія Дмитрієва. Під час вебінару студенти дізналися багато цікавої інформації, зокрема: чи варто наслідувати…