Про еногастрономічні поєднання від досвідченних практиків

Наші викладачі знову на Zoom-конференції «CHEF NEWS» від Кулінароної Академії, яка відбулась 16 червня 2020 року.

Під час конференції на тему «М’ясо або риба?» своїми знаннями ділилися спікери:
Єгор Бєлов – сомельє, бар-менеджер готелю Inter Continental Kyiv і Мастер-Коуч з проведення тренінгів по вину, спиртним напоям і сигарам, а також еногастрономічному поєднанню вин і блюд для персоналу в готелі Inter Continental Kyiv. Переможець XVl-го Всеукраїнського конкурсу сомельє «Український сомельє 2018 року» під егідою Української Асоціації виноробів і сомельє.

Микола Люлько – шеф-повар ресторану преміум сегменту «Аляска». В минулому Бренд Шеф мережі ресторанів Чорноморка. Ведучий кулінарного каналу на You Tube. Автор проекту «Герої нашого часу». Місія – влюбити повара в свою справу і вивести дану професію в нашій країні на новий рівень.

Олексій Повторейко – віце-президент Асоціації шеф-поварів України, бренд шеф-співвласник р-н «Стейк-Хаус НАЖИВО» і «НАЖИВО Азія». Один із небагатьох поварів, які спеціалізуються на шотландській кухні. Також успішно розвиває сучасну кухню, вкладаючи в отримані знання своє авторське бачення.

Stephane Vaittinadane – шеф-повар ресторану «Комільфо» Intercontinental Kiev. Парижанин. Працював для ряду ресторанів, які володіють зірками Michelin (Joel Robuchon, Alain Ducasse, Michel Rostang) і ін. Суддя ТВ проектів «Король Десертiв», «Мастер Шеф» і «Мастер Шеф дiти», шеф-амбасадор компанії «Gaggenau».

Також викладачі кафедри ТГБ мали можливість пройти майстер-клас від Олександра Венглінського, почесного члена Асоціації шеф-поварів України, члена Західної шеф-групи і Українського кулінарного союзу, 29-кратного призера всеукраїнських і міжнародних кулінарних чемпіонатів. Готував послам Китаю і Тайланду, в посольстві США. Працював з Аленом Реньо, Вінченцо Барба. Випускник «Basque Culinary Center» в Іспанії.

1 2 3 4 5