Про особливості відновлення гастрономічного туризму дізнавались студенти-першокурсники

21 травня 2020 р. студенти 1 курсу спеціальності «Туризм» разом з доцентом Тетяною Мірзодаєвою у рамках вивчення дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України», брали участь у вебінарі на тему: «Як ми стикаємося з майбутнім гастрономічного туризму?», організованому UNWTO.

Девід Мора, Координатор Мастера з гастрономічного туризму при БКК, та Сандра Карвао, начальник відділу інтелектуальної торгівлі та конкурентоспроможності Світової організації туризму, поділилися проблемами відновлення гастрономічного туризму, і учасники відкрили для себе декілька важливих аспектів, які варто враховувати у гастрономічному туризмі після карантинної перерви. До них відносяться: онлайн-уроки кулінарії, віртуальні дегустації, співпраця з іншими компаніями або постачальниками, рекламування своєї продукції, формування клієнтської бази та створення програми лояльності, створення спеціального меню для підтримки імунітету (більше корисних інгредієнтів, насичених вітамінами та мінералами), зменшення взаємодії віч-на-віч, зміна бізнес-плану, введення інновацій, слідкування за чистотою та регулярне проводення дезінфекції.

1 2 3 4