Про тенденції та секрети ресторанної індустрії від виконавчого директора мережі ресторанів

23 листопада 2018 року відбулася зустріч студентів 2 курсу спеціальностей «Туризм» та «Харчові технології» з виконавчим директором мережі ресторанів «Pesto cafe» Андрієм Магалецьким, що організована кафедрами туристичного та готельного бізнесу та технології ресторанної і аювердичної продукції.
Андрій Магалецький цікаво і доступно розповів про сучасні тенденції ресторанної індустрії, секрети успіху закладів ресторанного господарства та висловив надію, що в Україні найближчим часом з’являться ресторани з зірками «Мішлен».
IMG-3a54df5eda80e5f776bdc39198be0d3a-V IMG-023e262154fd49bf9f59e12cd33ef1db-V IMG-241a41499aa0197e4cdb858815e86d0c-V IMG-b85c7569dcc04ff048de5846a94a161b-V IMG-d09790f037123a4f3d83dfe2b413eb93-V