Виробнича практика першокурсників у компанії знаменитостей

У рамках виробничої практики здобувачі-першокурсники спеціальності 242 “Туризм” Аліна Тетеря, Альона Харченко, Вікторія Ступак, Діана Голованчук, Віка Юхименко 17 червня 2021 р. взяли безпосередню участь в організації та проведенні Ukrainian Gastro Show – події для кухарів, рестораторів та тих, хто цікавиться гастрономією

«Українська кухня. Основа та інновації» — концепт року Ukrainian Gastro Show 2021! Організатори прагнуть переосмислювати і розвивати гастрономічну спадщину, та розвивати світ професійної української кулінарії. Знання основ є безумовною потребою для збереження гастрономічної спадщини, для її подальшого примноження і розвитку. Інновації дозволяють розкрити потенціал української кухні, та вивести на якісно новий рівень.

1 2 3 3в 4201772035_4117337138362800_614490602109857370_n